Liliang logo
Kurs

SARPSBORG, Tai Chi og Qi Gong Nybegynner kurs

Bli med og lær deg Tai Chi! Tai Chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen vokser stadig her i landet. Tai Chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, holdning og balanse.

  • StedFarmayoga, Sarpsborg
    Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg
  • UndervisningstidTorsdager kl 18-19
    6 ganger
  • Siste kursdag26.09.2024
  • Pris1800 kr
    Ledige plasser

TAI CHI - “MEDITASJON GJENNOM BEVEGELSE” Tai Chi er blant de mest populære treningsformene i verden. Interessen blir stadig større også her til lands. Tai Chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, god holdning og balanse. Tai Chi er en form for trening som bare krever noen få minutter praksis hver dag. Den er perfekt for alle som ønsker å føle seg sterke og energiske. Tai Chi gir en god følelse og styrker opplevelsen av fysisk og mental mestring, velvære og ro. Den kinesiske kampkunsten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser som stimulerer gode pusteteknikker og avslapning. Tai Chi kan fort bli en lidenskap. Formen Tai Chi består av en koreografert serie med bevegelser, også kjent som stillinger, og kalles en form. Hver form har et visst antall stillinger, som man beveger seg i mellom. Antall stillinger i et sett avhenger av stilarten. Bevegelsene, som er spiral formede, gjør at man vrir og tøyer på muskler, bindevev, sener og ledd. Dette gjør at kroppen blir både mykere og sterkere og at man oppnår økt kroppskontroll. Grunn stillingene i Tai Chi gjør at man styrker det som med årene blir svakt, kjernemuskulaturen vår, samtidig som man strekker og tøyer forsiktig det som lett blir stivt med årene, slik som sener, muskler og bindevev. Grunn stillingene er formet slik at man også opparbeider en bedre holdning. Tai Chi-bevegelsene innebærer også å flytte vekten fra én fot til en annen. Dette er én av grunnene til at Tai Chi er bra for å trene opp balansen. Kombinasjonen av pusteteknikker og en nødvendig dyp konsentrasjon for å gjennomføre formen er med på å skape en større tilstedeværelse (mindfullness) og ro som automatisk siger inn underveis. Kurset går over 6 uker, passer alle og ingen forkunnskaper trengs Velkommen!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.