Liliang logo
Om meg

Om meg

Jeg har alltid jobbet som selvstendig næringsdrivende. Først med klesagentur og senere egne butikker. Jeg solgte butikkene i 2016 og startet på fulltid i bedriften til mannen min. Vi jobbet med elektronikk og var bl.a. verdens første til å produsere hørselvern til proff markedet med FM, DAB+ og Bluetooth. Vi solgte til kunder i Norge og andre land i Europa.

Nå er selskapet solgt, men da jeg jobbet med elektronikk besøkte jeg ofte Kina og Hong Kong. Jeg ble tidlig veldig fascinert over gruppene av mennesker, i alle aldre, som trente Tai Chi i parkene og hvor bevegelige de var. Det var veldig annerledes enn det jeg så i Norge og Vesten generelt.

På en av turene fikk jeg være med å trene med en Master i 3 dager. Da var jeg solgt og jeg meldte meg på kurs hos Norsk Tai Chi Skole da jeg kom tilbake til Norge. Jeg har praktisert siden og i fjor bestemte jeg meg for å ta utdannelsen til å bli instruktør. I april er jeg ferdig og klar for å jobbe med helt andre områder enn det jeg har gjort tidligere, nemlig hjelpe andre med å få en bedre hverdag gjennom Tai Chi.

Jeg er heldig som har tett kontakt med min lærer Brynjulf Haugan, som driver Norsk Tai Chi Skole og hans Master Lucia Ring-Watkins, som er britisk og har bodd tidvis i Wudang for å lære Tai Chi og Qi Gong. Det tilfører kunnskap og utvikling i mitt eget virke og hverdag. Jeg er stolt over å være en del av Shan Tai Chi.

Stressende arbeidsliv med deadliner og budsjetter, er et liv jeg selv har levd. Jeg har god erfaring med hva det gjør med kroppen. Det er bra så lenge stresset er positivt, men vi kjenner vel alle til hva stresset gjør med oss når det tar over kontrollen.

Kanskje jeg kan hjelpe deg med å få en bedre hverdag, gjennom praktisering av Tai Chi?

Ta gjerne kontakt. Jeg gleder meg til å høre fra deg.