Liliang logo
Om meg

Om meg

Hei, jeg heter Lillian Galborgen, og jeg er så glad for å dele min lidenskap for Tai Chi og Qi Gong med deg! For meg er disse gamle praksisene ikke bare øvelser, de er veier til indre balanse, styrke og ro.

Jeg har vært engasjert i Tai Chi og Qi Gong i mange år, og hvert trinn på denne reisen har vært en oppdagelsesferd. Det startet med alle turene jeg hadde til Kina og Hong Kong i min tidligere jobb. Jeg ble tidlig veldig fascinert over gruppene av mennesker, i alle aldre, som trente Tai Chi i parkene og hvor bevegelige de var. Det var veldig annerledes enn det jeg så i Norge og Vesten generelt.

På en av turene fikk jeg være med å trene med en Master i 3 dager. Da var jeg solgt. Jeg har siden trent Tai Chi og Qi Gong. Jeg tok instruktør utdannelse på Norsk Tai Chi Skole, hos grunnlegger Brynjulf Haugan. Jeg trener fremdeles jevnlig med både ham og Master Lucia Ring-Watkins.

Som instruktør har jeg gleden av å veilede mine deltakere gjennom deres egne reiser. Det er en givende opplevelse å se dem finne styrke, ro og innsikt på veien.

I mine kurs ønsker jeg å skape et varmt og støttende miljø der vi kan utforske praksisen sammen, uten frykt for feil eller forventninger. For meg er det viktig å tilpasse undervisningen til individuelle behov og ferdighetsnivåer, slik at hver deltaker føler seg sett og hørt.

Jeg tror virkelig på kraften av Tai Chi og Qi Gong. Den transformerer både kropp og sinn, og jeg er glad for muligheten til å dele denne kunnskapen med deg. Jeg ser frem til å møte deg på kurset! Jeg er overbevist om at du vil få en positiv opplevelse og gode resultater.

Vil du vite mer eller melde deg på kursene mine? Ikke nøl med å kontakte meg på hello@liliang.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!